El Funicular de Gelida atura el servei per tasques de manteniment

Per tasques de manteniment, el tren turístic d’FGC romandrà fora de servei i entrarà en funcionament el cap de setmana del 18 i 19 de juny

Durant aquests caps de setmana, les circulacions es faran en autobús

El funicular de Gelida

El Funicular de Gelida, tren turístic gestionat per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, estarà tancat per tasques de manteniment fins al 12 de juny i entrarà en funcionament el cap de setmana del 18 i 19 de juny.

Per tal de garantir la mobilitat de les persones usuàries, FGC posarà al seu abast un autobús que cobrirà totes les circulacions previstes per a aquests dies en què el funicular estarà fora de servei. Per a més informació, els viatgers podran adreçar-se directament al personal d’estacions, que resoldrà tots els seus dubtes.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya aprofita aquests dies per dur a terme els treballs de revisió periòdica anual i de manteniment que s’han de realitzar a les seves instal·lacions. Aquestes actuacions, que es fan de forma periòdica, permeten substituir aquells components complexos que requereixen d’aturades de més d’un dia.

Compartir a les xarxes
2023 © Turistren · Tots els drets reservats
Scroll to top